COGNITROM lansează un program ONLINE de terapie pentru BURNOUT

[ 03 martie 2021comunicatedepresa.ro ]
COGNITROM anunță lansarea unui program ONLINE de evaluare și terapie pentru reducerea BURNOUT -ului. Evenimentul de lansare va avea loc Joi, 4 Martie 2021, la ora 18.00 și va fi transmis live pe Facebook și Youtube. Statistic, 1 din 3 oameni activi profesional dezvoltă burnout. În acest context, facilitarea accesului la un program online de terapie constituie o prioritate pentru toate domeniile.

Screening și module gratuite pentru anxietate și depresie

[ 16 martie 2020comunicatedepresa.ro ]
Ca expresie a responsabilității sociale, echipa COGNITROM, condusă de prof. Mircea Miclea, oferă screening și module gratuite de psihoeducație pentru anxietate și depresie prin două soluții online validate științific: PAXONLINE și DEPRETER

Cognitrom lansează campania #sunttoteu

[ 16 aprilie 2019comunicatedepresa.ro ]
O campanie de informare a publicului larg cu privire la depresie și posibilitatea tratării acesteia prin servicii psihologice online

Astăzi se lansează DEPRETER

[ 15 noiembrie 2018comunicatedepresa.ro ]
COGNITROM lansează astăzi DEPRETER, prima clinică ONLINE de terapie a DEPRESIEI, complet accesibilă publicului, cu toate funcționalitățile, atât pentru profesioniștii din domeniul sănătății mentale, cât și pentru pacienții care au depresie.

DEPRETER – Clinica virtuală de terapie a depresiei – prototip

[ 30 ianuarie 2018comunicatedepresa.ro ]
COGNITROM a reușit să realizeze prototipul unei clinici virtuale de terapie științifică a depresiei (www.depreter.ro). Aceasta este prima platformă multiuser de terapie a depresiei care poate fi folosită atât de către pacienți, cât și de către terapeuți și medici de familie.

Vă invităm să urmăriți și pagina noastră: Facebook DEPRETER