DEPRETER vă oferă acces online la servicii psihologice complete pentru înțelegerea și combaterea depresiei: evaluare psihologică de bază (diagnostic) și avansată (mecanisme, cauze, probleme asociate), tratament de psihoterapie structurat pe module terapeutice multimedia, date științifice despre toate aspectele depresiei (statistici, cauze, biologia depresiei) prezentate în articole și materiale video într-un limbaj ușor de înțeles. Puteți să beneficiați de toate serviciile DEPRETER pe cont-propriu (după propriul program, urmând instrucțiunile care vi se oferă la fiecare pas) sau cu asistența unui psihoterapeut, pe care să îl consultați prin mesaje sau prin ședințe de psihoterapie online.

Cum funcționează contul DEPRETER?

Vă prezentăm în următorul video principalele beneficii la care veți avea acces după ce vă creați gratuit un cont DEPRETER. Veți vedea cum obțineți un diagnostic pentru depresie, informații despre depresie și tratament, cum puteți urma un tratament online și cum puteți contacta un psihoterapeut pentru ședințe online.

CREEAZĂ UN CONT

Aveți nevoie doar de o adresă de email.

Cine sunt psihoterapeuții clinicii DEPRETER?

Cine a dezvoltat DEPRETER?

EVALUARE ONLINE

Puteți accesa online mai multe tipuri de evaluări psihologice validate. Prin Evaluarea inițială puteți afla rapid, și gratuit, dacă simptomele pe care le prezentați se încadrează într-un diagnostic de depresie și cât sunt de accentuate. În urma acestei evaluări obțineți un raport psihologic cu recomandări legate de tratament.

Aveți acces și la evaluări avansate, prin care puteți să investigați mai multe aspecte relevante ale vieții dvs., dincolo de simptomele de depresie: funcționarea cognitivă generală, dificultăți emoționale sau de control al emoțiilor, eficiența cu care rezolvați problemele cotidiene, simptomele altor probleme psihologice comune (anxietate, atacuri de panică). Rezultatele de la evaluări se obțin imediat într-un raport psihologic care conține descrierea testelor și interpretarea rezultatelor.

TRATAMENT ONLINE

Puteți accesa un tratament complet pentru depresie. Programul online de psihoterapie abordează toate aspectele relevante ale depresiei și vă ghidează pas-cu-pas în drumul dvs. spre recuperare. Programul constă în parcurgerea mai multor module terapeutice derivate din știința intervenției psihologice în depresie.

Veți învăța care sunt cauzele depresiei, veți înțelege cum a apărut depresia în cazul dvs. și de ce vă este greu să o depășiți, veți deprinde tehnici specifice prin care să reduceți stările negative și obțineți mai mult control asupra emoțiilor, veți învăța cum să combateți lipsa de motivație și ineficiența în lucru, cum să readuceți emoțiile pozitive în viață, cum să restabiliți legătura cu ceilalți și să obțineți suport social, cum să dezamorsați gândurile negative și cum să vă descoperiți o nouă filosofie de viață.

DATE ȘTIINȚIFICE

Depresia este o problemă care afectează multe persoane, dar care continuă să fie văzută ca o problemă rușinoasă, neînțeleasă, deplorabilă sau lipsită de remediu. Aceste atitudini persistă din păcate pentru că în multe surse de informare se promovează informații incorecte, mituri, traduceri greșite, știri exagerate care împiedică cunoașterea depresiei. Aici dorim să intervenim prin DEPRETER, oferind informații corecte și precise despre depresie și tratamentul ei.

Toate instrumentele DEPRETER sunt fundamentate pe date și practici științifice din domeniul psihoterapiei. Folosim aceste cunoștințe zi de zi în activitatea cu clienții, dar încercăm să le și transmitem mai departe clienților. În DEPRETER veți putea citi articole sau viziona filme științifice care tratează depresia așa cum este ea: o problemă de sănătate mentală care se poate trata prin intervenții științifice.

Este gratuit să creați un cont DEPRETER și durează mai puțin de 1 minut. Aveți nevoie doar de o adresă de email.

CREEAZĂ UN CONT

După crearea contului veți avea acces imediat la mai multe servicii gratuite:

  • Evaluare inițială în scop de diagnostic
  • Module de psihoeducație pentru înțelegerea depresiei și anxietății
  • Articole cu date științifice despre depresie
Serviciile contra-cost pot fi accesate tot pe baza contului Depreter. Acestea vă permit să beneficiați de evaluări avansate, program complet de psihoterapie, monitorizarea progresului, ședințe cu un psihoterapeut, articole științifice mai aprofundate, forum și multe altele. Explorați contul dvs. DEPRETER pentru a vedea toate facilitățile la care puteți avea acces.

Ce tarife sunt în DEPRETER? Cum se plătește?