Lansarea clinicii online DEPRETER pentru terapia depresiei

Psiholog Liviu Crisan

Autor

Psih. Liviu G. Crișan

Psiholog clinician și psihoterapeut

Terapeut DEPRETER și PAXonline


Centrul de Psihoterapie Cognitrom a lansat DEPRETER, prima clinică online de terapie a depresiei, complet accesibilă publicului, cu toate funcționalitățile, atât pentru profesioniștii din domeniul sănătății mentale, cât și pentru pacienții care au depresie.

Clinica este deservită de psihoterapeuți și medici psihiatri, acreditați de Colegiul Psihologilor/Colegiul Medicilor din România, instruiți și licențiați pentru utilizarea metodelor online de terapie.

Lansarea Depreter - clinica de terapie a depresieiBeneficiul major al clinicii DEPRETER este că pacienții au acces online la screening și diagnostic pentru depresie, monitorizarea stărilor depresive și la tratamentul depresiei, fără să fie necesară prezența în cabinetul terapeutului. Clinica îmbină cu succes instrumentele psihologice acreditate cu tehnologiile IT de vârf, fapt ce ușurează procesele de terapie atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienți.

Vă invităm să vizitați platforma, pentru a vă convinge singuri de beneficiile pe care le oferă:

Specialiștii care doresc să utilizeze facilitățile oferite de DEPRETER, trebuie să urmeze un curs de licențiere. Pentru detalii despre curs, accesați: Cursuri Depreter. În prezent, există peste 200 de psihoterapeuți licențiați care utilizează DEPRETER în practica privată.

Depreter este rezultatul activităților de cercetare-dezvoltare ale unei echipe interdisciplinare, condusă de prof. dr. Mircea Miclea. Clinica online este administrată de Centrul de Psihoterapie Cognitrom, din Cluj-Napoca.

Acces clinică și detalii suplimentare aici: www.depreter.ro