Terapie online pentru burnout: Un nou program Depreter

COGNITROM (prin clinica online Depreter) anunță lansarea unui program ONLINE de evaluare și terapie pentru reducerea BURNOUT-ului.
Comunicat de presă publicat la: 03.03.2021 – ComunicateDePresa.ro

LIVE - Lansarea programului online de terapie pentru burnout - Depreter
Ne bucurăm să vă anunțăm că vom lansa un nou program de tratament în Clinica Depreter: Programul de evaluare și tratament pentru burnout (14 module).
Noul program online permite:
– evaluarea rapidă și monitorizarea burnout-ului;
– optimizarea muncii și a mediului organizațional pentru a reduce burnout-ul;
– dezvoltarea rezilienței;
– dezvoltarea personală;
– prevenirea recidivei în burnout.

Vă invităm să participați la evenimentul de lansare a programului, care va avea loc Joi 4 martie, ora 18:00 printr-un LIVE pe pagina de Facebook Depreter:
https://www.facebook.com/events/1404852806534013
sau live pe Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uetU2EQIJ-c

Speakeri la evenimentul live:
– Prof. univ. dr. Mircea Miclea, CEO Cognitrom
– Psih. dr. Marcela Pența, psihoterapeut, cercetător Cognitrom
– Psih. Liviu Crișan, psihoterapeut, cercetător Cognitrom (moderator)

La evenimentul de lansare vom discuta despre sindromul burnout și importanta serviciilor de e-mental health; fundamentarea și utilitatea noului program online de terapie; precum și alte teme de interes, preluate prin întrebări de la public. Se estimează că 1 din 3 oameni activi profesional vor avea burnout la un moment dat pe parcursul vieții (cu anumite categorii profesionale având un risc mai crescut). În acest context, facilitarea accesului la un program online de terapie constituie o prioritate pentru toate domeniile.

Burnoutul este definit de către Organizația Mondială a Sănătății ca fiind un „rezultat al gestionarii ineficiente a stresului cronic de la locul de muncă” și implică 3 dimensiuni esențiale, care se dezvoltă treptat: (1) epuizare, (2) distanțare mintală, atitudine negativă; și (3) eficiență profesională redusă.

Cu ocazia acestui eveniment LIVE se va lansa și un proiect nou COGNITROM: seria „Practicianul reflexiv – Întâlniri pentru comunitate” – ce constă în realizarea unor întâlniri online periodice (live-uri sau webinarii) între specialiștii COGNITROM și practicieni psihologi, psihoterapeuți, consilieri școlari și profesori. Vom oferi detalii despre acest proiect la evenimentul live.

Ne-ar face o plăcere deosebită să fiți alături de noi la acest eveniment! Sperăm că noul program de tratament (administrat în regim standard sau personalizat) să aducă beneficii mari pentru beneficiarii direcți, dar și pentru psihoterapeuții Depreter.

Cu prețuire,

Echipa Depreter
Centrul de Psihoterapie Cognitrom